مشاوره حقوقی رایگان - شراکت خرید تریلی

با سلام و عرض ادب.
بنده قصد خرید یک دستگاه کامیون کشنده را با یکی از پسر عمو های خود را دارم.(شراکت 3دانگ-3دانگ) یا (بنده 2دانگ و پسر عمو 4دانگ)
1-سوال اول این که متن قرارداد باید به چه صورت باشد؟
2- اگر پلاک و سند و مدارک به نام ایشان باشد، مشکلی درآینده نخواهیم داشت؟
3-در صورت 2دانگ بنده و 4دانگ پسرعموم، در آینده چه مواردی را باید مد نظر داشته باشم که مشکلی صورت نگیرد؟ و در صورت صلاح بهتر است 3دانگ 3دانگ باشد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر سند کامیون به نام شریک باشد امکان دارد در آینده دچار مشکل بشوید پس ..
برای تنظیم قرارداد تماس بگیرید