مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت به فسخ مبایعه نامه خودرو

سلام
من خودرو سمندم را در تهران با شخصی معامله کرده ام که اهل کرج است و فقط مبایعه نامه نوشته ایم و خودرو هنوز تحویل من است و پول هم نگرفته ام. خریدار میگوید وکالت تعویض پلاک و فروش بده که خودم تمام کارها را انجام بدهم. من حاضر به انجام این موضوع نیستم و میگویم در کرج تعویض پلاک کنیم و سند قطعی بزنیم. از آنجاکه مراکز تعویض پلاک کرج به علت کرونا تعطیل است ما نمیتوانیم تعویض پلاک کنیم. الان چند روز است که گذشته و اینجانب برای فروش عجله دارم و ایشان حاضر به فسخ مبایعه نامه نیستند و شرایط خاصی هم برای فسخ در مبایعه نامه نداریم. فقط در مبایعه نامه نوشته شده که "حضور فروشنده بدون همراه داشتن اسناد و مدارک لازم وحضور خریدار بدون همراه داشتن باقیمانده ثمن معامله بصورت چک تضمینی یا وجه نقد در حکم عدم حضور است و ملاک عدم حضور در دفترخانه گواهی صادره از دفترخانه مذکور می باشد" من برای فسخ چه کاری غیر از رضایت گرفتن از ایشان میتوانم انجام بدهم؟ باتشکر

پاسخ ها :

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

معاملات اگر خریدار وجه قرارداد را پرداخت نکند، فروشنده، حق فسخ معامله را دارد. در این مواقع فروشنده می‌تواند به صورت یک طرفه قرارداد را فسخ کند. برای اینکار فقط کافیست که مراتب فسخ را به خریدار اعلام کند، که این کار از طریق ارسال اظهارنامه صورت می‌گیرد. بعد از آن باید یک دادخواست با عنوان تایید فسخ قرارداد به دادگاه ارائه کند