مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام بنده 3 دانگ از کامیونی را فروختم قرار شد اقساط ماشین را پرداخت کنیم بصورت نصف نصف اما ایشان اقساط مربوط به خود را پرداخت نکرده است در شروط معامله آمده است اگر خریدار اقساط را پرداخت نکند فروشنده میتوان مبایعه نامه را فسخ کند و خریدار هیچگونه دعوایی نداشته باشد آیا امکان فسخ هست؟

پاسخ ها :

گلستان  صيادي

گلستان صيادي :

استان :

سلام دعوی الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . فسخ قرارداد یا معامله امر حساسی است و برای اظهار نظر باید قرارداد توسط وکیل مطالعه شود . اما کلا وقتی شرط فسخ به نفع یک طرف وجود دارد . باید فورا اظهارنامه فسخ معامله را ارسال کند واز دادگاه تقاضای تایید فسخ را بخواهد .