مشاوره حقوقی رایگان - توقیف وانت پیکان

بنده چند ماه کرایه خونه بخاطره کرونا نتونستم بدلیل وضعیت مالیم بدم و صاحبخونه رفته شکایت کرد و اجرت المثل میخود برجی 6میلیون و دادگاه حکم توقیف وانت بنده داده ایا وانت پیکان چون وسیله کار من و کنار خیابون بجاش جگر میفروشم ایا وانت عهده دین نیست میتونه توقیف کنه الان منو چند ماه از کاسبی انداخته راهنمایی کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

توقیف مستثنیات دین اجاره عقب افتاده رفع توقیف خودرو مستثنیات دین مستثنیات دین خودرو