مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با خودرو متوقف شده در اتوبان

با سلام.
ساعت 21:40 دقیقه هوا تاریک بوده و با ماشینی که در لاین 3 اتوبان یا همان لاين سرعت که ماشین به علت نقص فنی کاملا ایستاده بوده و حتی در حال تعویض لاستیک بوده، تصادف کردم. هیچ علائم و هشداری و حتی چراغ هم نداشته و تصادف صورت گرفته است. مقصر حادثه چه کسی هست؟
در ضمن طبق ماده 104 قانون اساسی بزرگراه ها و راه آهن هر گونه توقف در اتوبان سد معبر به حساب می آید.

پاسخ ها :

مقصر تصادف در اتوبان مقصر تصادف تصادف با خودرو پارک شده تصادف