مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نیمی از ودیعه و تعهد به تخلیه مستاجر، مصوبه کرونا را جهت تمدید شاملش نمیشه و باید تخلیه کنه؟

قرارداد مستاجر در 1400/02/25 به اتمام رسیده و 1400/01/22 به مستاجر مهلت دادیم و در پشت قرارداد نوشتیم این قراداد تا تاریخ 1400/04/30 تمدید می باشد و به مستاجر نصف پول ودیعه هم در دو روز چک دادم و هر دو چک رسید گرفته شده و در پشت قرارداد نوشته شده (در مورخه 1400/1/23 طی چک ... مبلغ 20میلیون تومان بابت قسمتی از ودیعه (رهن) ملک اجاره به مستاجر آقای .... تقدیم می گردد و مابقی هنگام تخلیه کامل پرداخت می گردد. این متن به عنوان رسید پرداخت تلقی می شود و همچنین آقای (مستاجر) ... موظف به تخلیه ملک در موعد مقرر در قرارداد می باشد ) و مستاجر امضا کرده. و مستاجر چک را پاس کرده.
یعنی یکماه جلوتراز اتمام اول قراداد نیمی از ودیعه را گرفته و تعهد به تخلیه داده. ولی الان میگه تخلیه نمیکنم و ودیعه را پس میدم.
چون بعد از تمدید، تعهد به تخلیه در تاریخ مقرر در قرارداد داده بود ، 1400/02/26 از طریق شورا اقدام کردیم که به تاریخ قرارداد اصلی تخلیه کنه که شورا رد دستور تخلیه زد و گفته تا 4/30 تمدید کردید. یعنی استناد کرده به تمدیدی که قبل از تعهد در موعد مقرر در قرارداد بوده.
1-با توجه به مصوبه کرونا آیا چون نیمی از ودیعه را گرفته و تعهد به تخلیه در موعدد مقرر در قرارداد داده ، برای 4/31 دستور تخلیه را میدن؟
2-چند درصد احتما داره دستور تخلیه را بدن؟
2-کی در دفتر قضایی اقدام کنم که (چون میگن روز رسیدگی باید بعد از اتمام قراداد باشه)روز رسیدگی شورا بی افته 4/31 که زود رسیدگی بشه و تخلیه کنه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
یکی از مسایل تخلیه که شامل مصوبات ستاد ملی کرونا نخواهد شد توافق موجر ومستاجر برای تخلیه است وبا توجه به چنین توافقی واخذ بخشی از ودیعه امکان تخلیه وجود خواهد داشت