مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک

سلام بنده اپارتمانی خریداری کردم از یه خانمی. خانمه هم از پیش فروش خریداری کرده ... من مبلغ 460 میلیون تومان که 380 رو پرداخت کردم 40 میلیون تحویل و 40 میلیون سند گذاشتیم قرار بر این بود99/8/30 خانه رو تحویل بده و 99/12/28 سند بزنه و روزی 200هزار تومان خسارت نوشتیم تا امروز هم خونه رو تحویل نداد به نظر شما باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیقتر موضوع میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید یا با شماره واتساپ بنده یعنی 09393050039 پیام دهید.با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری