مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام من یه ماشین گرفتم و حالا میخوام تعویض پلاک کنم برگه قطعی سند به اسم کسی دیگه است و برگه سبز به اسم شخص دیگه ای حالا من شماره کسی که برگه سبز به اسمشه را دارم ولی کسی که سند قطعی به اسمشه را ندارم سوالم اینه الان من باید از شخصی که سند قطعی به اسمشه وکالت بگیرم یا نمیشه و اول کسی که برگ سبز به اسمشه اون بره بگیره یا میشه من از هردو باهم وکالت بگیرم کدوم راه بهتره آیا میشه من برم از شخصی که سند قطعی به اسمشه وکالت بگیرم یا اول باید انتقال داده بشه به اسم کسی که برگه سبز به نامشه ممنون میشم راه حل بدید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما برای اینکه بتوانید سند را در راهنمایی و رانندگی به نام خود بزنید و بتوانید تعویض پلاک نمایید باید از کسی که برگ سبز به نام او است وکالت بگیرید و ابتدا تعویض پلاک نمایید و سپس از شخصی که سند در دفتر اسناد رسمی به نام او است وکالت بگیرید و سند را در دفتر اسناد رسمی انتقال بدهید