مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از مقصر حادثه با توجه به امکان اعتراض به کروکی

سلام
پدر من حدود یک ماه پیش هنگامی که با سواری پراید قصد عبور از عرض بلوار جهت دور زدن در محل دور برگردان را داشتند با یک سوار پژو206 که با سرعت بسیار زیاد در حال حرکت بوده برخورد می کنند که با توجه به شدت جراحات و ضربه مغزی از آن زمان تا یک هفته پیش در ICU بستری بوده اند و در نهایت فوت میکنند. کارشناس با توجه به قانون حق تقدم پدر بنده را 100درصد مقصر شناخته است ولی پدر من با توجه به شرایط خاص جسمی بعد از تصادف امکان اعتراض به نظر کارشناس را نداشته اند.
حالا با توجه به فوت پدر ما چگونه میتوانیم به این کروکی اعتراض کنیم
و دیگر اینکه مادر من هم سرنشین پراید بوده اند که مقداری جراحت دیده اند که به تایید پزشکی قانونی رسیده است حال مادر من تا مشخص شدن مقصر حادثه باید صبر کنند یا میتوانند شکایتشان را پیگیری کنند.
با تشکر

پاسخ ها :

عباسی عزت آبادی  محمد

عباسی عزت آبادی محمد :

با سلام . شما میتوانید با ارایه برگه انحصار وراثت ضمن پیگیری شکایت نسبت به نظریه کارشناس اعتراض نمایید.

نرگس  رهبري

نرگس رهبري :

سلام.میتونید اعتراض کنید ولی باتوجه به اینکه حق تقدم با وسیله نقلیه ای ست ک مستقیم میاد بازم صددرصد مقصر میشه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض قطعی نشده میتوانید با ارایه برگه انحصار وراثت اعتراض کنید جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026