مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از قاضی

با سلام خدمت وکلای دادراه ... من در پرونده ی با عنوان تصرف عدوانی متهم بودم و ملک مورد رو نظر رو از اوقاف خاص اجاره کرده بودم..شرکتی از من با سند باطل شده تصرف عدوانی شکایت کرد و من با حضور متعدد در جلسه بازپرسی و ارائه همه ی مستندات قانونی اعم از سند اوقاف اجاره نامه اوقاف و آرای ابطال سند شرکت مربوطه نهایت بازپرس برای من قرار منع تعقیب صادر کرد ولی با عنوان احقاق نشدن عنصر روانی جرم و شرکت رو مالک زمین معرفی کرد و در دادنامه ذکر کرد که من اگر دوباره اجاره کنم اجاره مال غیر انجام دادم و مسبب شد شرکت مجددا با همون دادنامه از من شکایت کنه و دوباره پرونده رو به همون شعبه ارجاع دادن و برای من جلب صادر کردن.. من چطور میتونم از بازپرس شکایت کیفری انجام بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی داشته باشید می توانید از طریق دادسرای انتظامی قضات اقدام کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

شكايت شما از بازپرس درست نيست و به جايي نميرسه
شما بايد از خودتون دفاع كافي انجام بديد اگر وكيل نداريد حتما وكيل بگيريد