مشاوره حقوقی رایگان - خسارت فسخ قرارداد

سلام
خواهش میکنم زود جواب بدید
من دیروز خونه ای رو برای اجاره قولنامه کردم ولی چون مقداری از پول دست صاحبخانه قبلی بود، املاک گفت تاریخ قرارداد رو برای 6روز بعد میزنم تا پول رو بگیرید و تحویل بدید و کلید بگیرید و بعد ما قرارداد رو خوندیم و امضا کردیم ولی پول پیش رو تقریبا 20 درصدشو دادیم و برگ قرارداد رو هم به ما نداد
حالا صاحب خونه قبلی دبه کرده که پولتو نمیدم تا یکماهی که وقت داری بشین بعد پاشو من پولتو میدم، در صورتیکه خودش گفته بود زود بلند شو.
الان چون توانایی پرداخت کرایه برای دوتا خونه رو ندارم میخوام قرارداد جدید رو فسخ کنم، با اینکه پولو کامل ندادم و کلید ندارم چقدر میتونه خسارت بگیره برای دوسه روز؟
قراردادو هم ندارم که ببینم مبلغی توش نوشته برای فسخ یا خیر
ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا فسخ قرارداد با توافق طرفین خواهد بود وفسخ یک طرفه زمانی است که در قرارداد بنفع شما شرط شده باشد
ثانیا پرداخت خسارت بابت فسخ نیز بر اساس توافق موجر ومستاحر است واصولا باید شما از عهده خسارت موجر منجمله حق کمیسیون املاک برایید