مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو سند در رهن

با سلام. بنده میخواهم خودرو ای بخرم که فروشنده برنده شده و یک سال سند خودرو در رهن شرکت خودروسازی خواهد بود. لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه خریداری کنم بعد از یک سال بابت انتقال سند به مشکل نخورم؟ ممنونم از این برنامه خوب شما.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با تنظیم مبایعه نامه واخذ وکالت نامه بلاعزل که تمامی اختیارات در ان قید شده باشد