مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

حدود 50روز پیش از طریق شخص یکنفر بما معرفی شد و اون شخص با من تماس گرفت جهت طراحی و دیزاین کامل دفترشون و ما براشون طراحی کردیم و در ادامه وقتی متوجه شد که تخصص اصلی ما ساخت ویلاهای پیش ساخته و سنتی بصورت پرتابل و اجرا در محل میباشد گفت اولویت با ملک شون سمت شهریار هستش و برای ایشون و برادرشون حتی طراحی انجام شد و با همون آقا سر قیمت بعد چهار جلسه پی آپی رسیدیم و همسرشون که ظاهرا مالک اصلی بحساب میومد قرارداد رو امضا کرد و مجددا به اصرار ما خودشون هم امضا کردند با مبلغ 200میلیون برای ساخت یکدستگاه ویلای 100متری لاکچری... چند منتظر واریز پرداخت اولیه شدیم و پرداخت انجام نشد... درنهایت به راحتی تلفن مارو جواب ندادند و درنهایت گفتن حالا بعدا و آخرش هم بلاتکلیف ... ناچار شدیم رها کنیم حدود6 تا طراحی و 15روز مدام جلسه و امضا قرارداد..‌‌ آیا من میتونم استناد به این قرارداد اقدام کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بله امکانش هست اول اظهارنامه بفرستید و بعدا اقدام کنید