مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا و جواهرات زوجه بدون داشتن فاکتور

باسلام
زوجه در دادگاه تقاضای استرداد طلا و جواهرات از زوج نموده است با این استدلال که زوج طلا و جواهراتم از من برداشته که بعدا مثل یا قیمت روز آن را مسترد نماید و زوجه طلا و جواهراتش با فاکتور به زوج داده و وی الان ادعا می نماید که متعلق به خودم بوده. و زوج بیان می نماید طلا وجواهرات به من هبه و هدیه کرده ای و معوض بوده عوضش عقد نکاح بوده و هبه معوض غیرقابل رجوع است. و از حق قسم استفاده نموده که زوج سوگند یاد نماید که اینگونه نبوده است... آیا درصورت عدم اتیان سوگند از سوی زوج زوجه می تواند با ادای سوگند حق خویش اثبات نماید و باتوجه به دادن فاکتور به زوج راه اثبات نوع و جنس یک سرویس طلای زوجه چیست؟ متشکرم

پاسخ ها :

استرداد طلا و جواهرات استرداد طلا بدون فاکتور استرداد طلا از زوج