مشاوره حقوقی رایگان - ارث نوه از مادربزرگ

سلام. پدر من بعد از مادربزرگم فوت شده و در حال حاضر تنها فرزند در قید حیات مادربزرگم عمه ام هست. پدربزرگم هم قبل از پدر فوت شده است.
میخواهم بدونم در صورتی که مادربزرگم فرزند در قید حیات دارد، به من به عنوان نوه ارث میرسد یا نه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اگر ابتدا مادر بزرگ فوت کردند و بعد پدر شما اکنون ارثی که به پدر شما رسیده به شما می رسد.