مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین سنگین

سلام وقت بخیر خسته نباشید
همسرم سه سال پیش در یک سانحه تصادف به کما رفت یک ماشین سنگین داره که با برادرش سه دانگ سه دانگ شریک هستن ولی هیچ قولنامه ای بینشون نوشته نشده و کل ماشین بنام همسر من هستش
از زمانیکه همسرم به کما رفت برادر شوهرم هیچ پولی نداده و میگه ماشین اصلا کار نکرده ولی بتازگی با راهنمایی چندنفر رفتم پرینت گرفتم و دیدم که توی این سه سال ماشین به طور دائم در حال کار کردن بوده و به من دروغ میگفته و وقتی که بهش گفتم شروع به دعوا کردن کرد و گفت پول نمیدم
حالا میخوام از شما وکیل محترم راهنمایی بخوام باید چطور شکایت کنم چون ماشین بنام همسرم هستش و واقعا شرایط اقتصادی بدی دارم و نمیدونم از چه راهی میتونم ماشین رو ازش بگیرم و حق بچم رو ازش پس بگیرم خواهش میکنم راهنماییم کنید باید چکاری انجام بدم ؟
ممنون و سپاس فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه خودرو فعلا بنام همسرتان هست شخص ایشان باید دادخواست مطالبه کارکرد خودرو را به طرفیت برادرشان طرح واقامه کنند ودر وضعیت فعلی با وجود قید حیات بودن همسرتان فعلا شما ذینفع در طرح دعوی نیستید