مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از حق خود دفاع کنم

باسلام
بنده کارمندم. سال 86 با همکارم ازدواج کردم. بعد از 4سال همسرم درخواست طلاق داد و چون از من وکالت طلاق داشت طلاق گرفت. طبق توافق قرار شد سه ماهی یک سکه مهریه بدم. الان چندتا مشکل دارم: 1_ با وضع موجود قیمت سکه رسیده به یک و نیم برابر حقوقم. و با توجه به ازدواج مجدد و کرایه نشینی و داشتن سه تا بچه واقعا حقوقم کفاف نمیده و دارم همه چیمو از دست میدم
2_ بعد از طلاق متوجه شدم خانم سابقم هم مشکل اعصاب داشته هم نازا هست و این دو مورد رو اصلا به من نگفتن حتی متوجه دارو خوردنش هم نشده بودم ایا میتونم الان شکایت کنم. ضمن اینکه میدونم کدوم دکتر میرفته و از چه سالی تحت نظر دکتر بوده
3_ کل وسایل زندگیمو که خودم خریدم هم با خودش برده. خودش هیچ چیزی به اسم جهیزیه با خودش نیاورده بود ولی روز طلاق بدون اجازه من همه وسایل خونمو برده. آیا میتونم شکایت کنم؟؟ ضمنا الان حدودا 8سال از طلاقم میگذره
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سیدمهدی میراسمعیل لواسانی

سیدمهدی میراسمعیل لواسانی :

در مورد سوال اول باید نسبت به طرح دادخواست اعسار و تعدیل مهریه اقدام کنید
سوال دوم پاسخ منفیه
سوال سوم با توجه به گذشت زمان زیاد و مرور زمان در جرایم کیفری حق شکایت از شما ساقط شده است