مشاوره حقوقی رایگان - طلای دوران عقد

با سلام و وقت بخیر
آیا طلایی که برای همسر در دوران عقد خریداری شده است؛ همسر میتواند ادعای این را داشته باشد که بعنوان امانت بوده است و استرداد طلاها را انجام دهد، آیا میتواند طلاها را از همسر خود پس بگیرد؟ در صورتی که زن طلاها را فروخته باشد آیا از لحاظ قانونی شوهر میتواند استرداد آن را انجام دهد؟

با سپاس

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
اگر امانت ثابت شود( که معمولا هبه و هدیه است)، و فاکتورها به نام زوج باشد امکان استرداد وجود دارد.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر ثابت کند که امانت بوده میتواند مسترد کند وگرنه هدیه محسوب می شود و با تبدیل یا فروش امکان استرداد وجود ندارد