مشاوره حقوقی رایگان - وسایل منزل ارثی

سلام. پدر من دو همسر داشتند و فوت کردند. خانه به نام مادر من ( همسر اول ) است. آیا همسر دوم می‌تواند برای وسایل منزل خانه مادرم ادعای ارث کند؟ اگر بله چقدر از وسایل خانه ارث میبرد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام
اگر وسایل عادتا ویا با اثبات خریدمتعلق به مادر باشد خیر

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

اگر وسایل متعلق به پدرت بوده جزو مشترک حساب میشه و باندازه نصف یک هشتم از میراثش ارث بهش میرسه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر خیر مگر در دادگاه اثبات نماید که وسائل متعلق به شوهر است