مشاوره حقوقی رایگان - صدور دستور تخلیه

با سلام و احترام و تشکر و قدرانی از قبول زحمت وکلای محترم جهت راهنمایی، خدمتتان معروض میدارد، با عنایت به ابلاغیه جدید ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص تمدید قرارداد اجاره نامه ها در سال 1400 و تأکید مؤکد چندین باره وزیر محترم مسکن مبنی بر عدم صدور دستور تخلیه در محاکم قضایی، متأسفانه مؤجر بنده که یک بانوی فرهنگی (دبیر آموزش و پرورش) دارای همسر و فرزند هستند و سرپرست خانوار نمی باشند، علی رغم استطاعت مالی و دارا بودن چند ملک دیگر بنام خود و همسر محترمشان ، البته در شهرستان دیگر که خودشان نیز ساکن همان شهرستان هستند، به بهانه سکنی گزیدن صبییه محترمشان که ایشان هم دارای شوهر و فرزند هستند، درخواست صدور دستور تخلیه از شورای حل اختلاف تبریز داده اند و با درخواست ایشان موافقت شده است و اقدام به صدور رأی دستور تخلیه با استناد به ماده 9 قانون شورا و مواد 2-3-4 قانون مصوب سال 1376 نموده اند و هیچ استنادی به مصوبه جدید از طرف قاضی شورای حل اختلاف نشده است. علی ایحال سؤال بنده این است، با توجه به مستثنائات 8 گانه این مصوبه که هیچ یک شامل حال بنده نمیشود و اینکه تنها دلیل این خانم دخترشان هستند (به بهانه اینکه دختر خانم محترمشان کارورز پرستایی بیمارستان هستند و در این اوضاع کرونایی می خواهند در منزل شخصی سکونت داشته باشند)
و اینکه ستاد محترم فقط برای فرزند ذکور استثناء قائل شده اند و با عنایت به اینکه پیرو این مصوبه برای بنده که ساکن شهر تبریز هستم، شخصاً و با استناد به این مصوبه علی رغم افزایش 25 درصدی اجرا بها، مبادرت به افزایش 20 درصدی ودیعه مسکن نیز نموده ام (صرفاً جهت کسب رضایت مؤجر محترم)، راهنمایی بفرمائید تکلیف بنده چیست که شدیداً مستأصل مانده ام. توضیح اینکه بنده غاصب مال مردم نیستم و حتی سعی در تخلیه نموده ام ولی با توجه به کمبود مورد اجاره این امر محقق نگردیده است.
اگر مصوبه قابلیت اجرایی دارد چرا شورای حل اختلاف شانه خالی می کند؟بنده به کجا عارض شوم؟
لازم به توضیح است نزدیک یک ماه است که بنده فقط در مسیر شورا رفت و آمد میکنم و عوامل این شورا فقط با تندی مرا وادار به تخلیه می کنند و اذعان دارند اگر تخلیه نکنی به زور میندازیمت بیرون. مع الوصف بنده چه کنم؟ واقعاً کلافه و خسته ام.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق مصوبه ستاد کرونا ، دستور تخلیه توسط شورا صادر نخواهد
شد مگر در موارد خاص

تماس بگیرید