مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام و وقت بخیر
پدر بنده دارای یک قطعه زمین در تهران هستند که البته در حال حاضر فوت شدن و ما هم به سند دسترسی نداریم و نمی دانیم که کجا گذاشته اند اما شماره پلاک ثبتی زمین و محل آن را می دانیم
درحال حاضر که برای زمین مشتری داریم به ما گفته اند برای اثبات مالکیت در اسرع وقت می توانید به اداره ثبت مورد نظر مراجعه کنید و تقاضای استعلام ثبتی سند و همچنین رونوشت سند کنید
سوال بنده اینست که آیا گفته های فوق صحت داشته و در واقع ما می توانیم به عنوان وراث به اداره ثبت مورد نظر مراجعه کرده و بدون ورود به پروسه زمان بر صدور سند المثنی تقاضای استعلام و رونوشت سند نماییم سپاسگزاری می نمایم

پاسخ ها :

دریافت سند ملک ارثی رونوشت سند ملک ارثی سند ملک ارثی ملک ارثی سند ملک ملک