مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
بنده در دادگاه کیفری به دلیل سرقت پرونده ای داشتم که قاضی قرار منع تعقیب صادر کرد. در حال حاضر شاکی اعتراض کرده و پرونده به دادگاه دیگری منتقل شده- میخواستم بدانم قاضی با توجه به رای اولیه رای صادر میکند؟
و اینکه بنده به دادگاه مراجعه کردم تا لایحه شاکی را بخوانم اما دادگاه این اجازه را به من نداد میخواستم بدانم این حق قانونی من نیست که لایحه شاکی را بخوانم و در دفاع از خودم لایحه ای در پرونده بگذارم؟؟؟؟برای این کار باید چکار کنم؟
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. در دادسرا دلایل کافی جهت اتهام سرقت نسبت به شما وجود نداشته لذا قرار منع تعقیب صادر شده و این حق شاکی است که نسبت به قرار اعتراض نماید. و حق قانونی شماست که لایحه شاکی را خوانده و از خود دفاع نمایید. بهتر است تقاضای مطالعه لایحه شاکی را کتبا به قاضی ارایه نمایید و بعد از دستور کتبی لایحه در سیستم ثبت گردد. علی الاصول قاضی باید اجازه مطالعه لایحه را به شما بدهد.

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام دادگاه با توجه به محتویات پرونده واسناد و مدارک رسیدگی مجدد میکند نه صرفا به قرار صادره. مطالعه پرونده و دفاع از خودتان حق قانونی شماست .در صورت استنکاف مدیر به رییس شعبه ودر صورت استنکاف رییس شعبه به سرپرست مجتمع مراجعه کنید‌.