مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

با سلام خسته نباشید
بنده ع. 23 سالمه من دوتا برادرم با یکی خوبم با یکی بد یکیشون واقعا داره تو زندگیم دخالت میکنه بعضی وقتها سردرد میشم از طرفی برادرم هست نمیخام باعث دعوا و درگیری
لطفا من را راهنمایی کنید با شکایت یا چطور میتونم کنترل کنم واقعا فتنه درست میکند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به شما توهین یا فحاشی می‌کنه و یا مورد ضرب و شتم قرار میده می توانید شکایت کنید