مشاوره حقوقی رایگان - رد الزام به تمکین خانم

در دادگاه بدوی به نفع من شد اما یه حکم ضرب و شتم دادگاه کیفری درحد دومیلیون شد ضمیمه پرونده رفت تجدیدنظر الان در حکم دادگاه بدوی ما را تغییر دادند بخاطر ترس از امنیت که البته هدفش بهونه و بود و گرفتن نفقه که الان رفته شکایت ترک انفاق داده حالا نمیدونم دوباره دادخواست بدم یا صبر کنم بعدا پیگیر شم از جنابعالی راهنمایی میخاستم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام مجددا میتونید دادخواست بدید.و استناد کنید که ضرب وشتم به حدی نبوده که خوف ضرر جانی ایجاد کند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله هم اظهارنامه و دادخواست تمکین دهید