مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه دیه

سلام. نحوه محاسبه دیه به چه صورت است؟ برای پرونده ای در سال 86 گفته شده 149 هزارم به علاوه 6 دهم از دیه کامل مرد مسلمان.
در سال 96 همین پرونده نوشته شده 74/5 به علاوه 3 دهم از دیه کامل مرد مسلمان.
در سال 99 همین پرونده نوشته شده 155 هزارم از دیه کامل مرد مسلمان که مبلغ 25 میلیون نوشته شده است که داخل نرم افزار خود دادسرا مبلغ 155 هزارم این مبلغ نمیشود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
دیه به نرخ پرداخت می شود.
دیه امسال 480 میلیون است.