مشاوره حقوقی رایگان - تكليف دوسال معلق شدن از كار براي كارمندان بانكي

عرض سلام
كارمند بانكي به اتهام اختلاس در دادگاه كيفري و تجديدنظر محكوم ميشه به انفصال دائم از خدمت و جريمه دولتي ولي سرانجام بعد از پيگيري در ديوان عالي كشور حكم برائت صادر ميشه كه بيگناه بوده ، حال سوال اينه كه مدت دوسال كه سركار نرفته و حقوقي بهش ندادن و اينكه الان بعد ٢ سال حكم برائتش صادر شده براي جبران ضرر و زيان اين دوسال و اعاده حيثيت بايد چيكار كرد ؟ به كدام مرجع صالح بايد مراجعه شود

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام ماده 7 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری

در هر مورد از بزه های مندرج در این قانون که مجازات حبس برای آن مقرر شده در صورتی که مرتکب از مامورین مذکور در این قانون باشد از تاریخ صدور کیفر خواست را به اداره یا سازمان ذیربط اعلام دارد . در صورتی که متهم به موجب رای قطعی برائت حاصل کند ایام تعلیق جزء خدمت او محسوب وحقوق و مزایای مدتی را که بعلت تعلیقش نگرفته دریافت خواهد کرد.