مشاوره حقوقی رایگان - عدم تکمیل انشعابات ساختمان توسط سازنده

باسلام دوسال پیش یه واحدازآپارتمان 12واحدی قولنامه ای پیش فروش گرفتم ولی طرف سازنده انشعابات گاز وآب رانمیدهد خواستم بپرسم مراحل قانونی چیه به کجا مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

سلام اگر ور قرار داد جز تعهدات سازنده بوده است دعوی الزام به انجام تعهدات قرار دادی مطرح کنید و اگر در قرار داد پیش بینی نشده باید طبق عرف قرار داده‌ای پیش فروش اقدام گردد.