مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره

سلام خسته نباشید
بنده مستاجر هستم، با توجه به قول لفظی مالک و اسرار بنده به نوشتن قرارداد دو ساله و امتناع مالک. اکنون بعد از یکسال به بهانه نیاز شخصی هرجوری هست میخواد من رو بلند کنه که چند برابر اجاره بگیره و من مطمئنا هستم که احتیاج شخصی به ملکش نداره و فقط میخواد از این ترفند استفاده بکنه. اقدام کرده برای حکم تخلیه وقت شورا برام اومده
من گفتن بلند میشم اما مهلت بده حاضرم اضافه هم بکنم اما میگه یک ماهم مهلت نمیدم که خونه پیدا کنم تو این اوضاع نبود مورد اجاره
آیا من کاری میتونم انجام بدم اصلا؟ حتی اگر پسرش ازدواج کرده باشه و ادعا کنه خونه رو میخواد
که مطمئن هستم دروغ میگه با مستاجر قبل از من هم همین کارو کرده

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

دفاعیات خود را در شورا مطرح نمایید
مالک موظف است نیاز شخصی مود را اثبات کند