مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده سانحه حین خدمت سربازی

با سلام.
بنده سال 1381 در حین خدمت سربازی در حین انتقال پرونده دچار سانحه تصادف شدم که صورت سانحه یگان خدمت من هم موجود هست.
بعد از این که پرونده تصادف و صورت سانحه در محل خدمت تکمیل فرم های ب.ج من را به تهران معرفی کردند. دوباره هم مراجعه کردم ولی چون کسی را نداشتم پیگیری کند و شرایط مریضی پدرم نتوانستم پیگیری کنم. چگونه میتونم مدارکم رو برای بررسی ارسال کنم؟

پاسخ ها :

پیگیری پرونده سانحه حین خدمت سربازی سانحه حین خدمت سربازی پیگیری پرونده