مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت اقساط

سلام مادرم ازبانک وام گرفته است. مبلغ معوقه ایشان 3000میلیون میباشد. و مابقی را ماه به ماه پرداخت میکند ولی این موسسه بروی کل وام پرونده حقوقی درست کرده اند و به اجرای احکام داده اند. سوال آیا راهی است که به روال قبل برگردد و همان ماه به ماه پرداخت شود؟ و گفتند معوقه را ندهید اقدام میکنیم ؟ ممنون از راهنماییتان .

پاسخ ها :

یک وکیل

بهترین کار توافق با ریاست بانک و جلب رضایت ایشان است. در غیر اینصورت چنانچه مادر شما مالی ندارد دادخواست اعسار بدهند تا تقسیط شود البته باز هم باید قرارداد وام بانکی را مطالعه نمود. 09128336594

یک وکیل

سلام " باید قرارداد اعطاء وام را دید چه شروطی در آن تعیین شده و در صورت تخلف از شروط ضمن عقد چه ضمانت اجرایی برای آن پیش بینی و تعیین شده است . بسته به نوع وام و مبلغ آن ، تضمینات آن هم فرق می کند. کمترین تضمین ، پرداخت سفته یا چک یا گواهی کسر از حقوق و مرحله بالاتر آن معرفی ضامن و در اختیار گذاشتن سند ملک بعنوان گروگان ( رهن ) است . معمولا بانکها با استفاده از کارشناسان حقوقی و وکلای مجرب در تنظیم قراردادهای اعطاء وام به مشتریان ، تمام جوانب احتمالی و راهکارهای حقوقی را پیش بینی و تضمینات لازم را اخذ می نمایند . بهترین راه حل ، عمل به مفاد قرارداد منعقده و همکاری و تعامل مشتری با بانک است در غیر اینصورت بانک عامل ، تضمینات ماخوذه از مشتری را به اجرا خواهد گذاشت.