مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حق حبس

با سلام. در دوران عقد همسرم دادخواست الزام به تمکین داد. ( من باکره هستم و مهریه عندالمطالبه و شرایط استفاده از حق حبس رو دارم) من در دادگاه بدوی به قاضی گفتم؛ حاضر به زندگی نیستم و طلاق میخواهم. قاضی هم همین رو در دادنامه نوشت و الزام به تمکین صادر کرد. الان میتونم به رای دادگاه بدوی اعتراض کنم و بگویم میخواهم از حق حبس استفاده کنم؟ یا چون به قاضی گفتم طلاق میخواهم و سر خونه و زندگی نمی آیم، دیگر نمی تونم از حق حبس استفاده کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا دفاع شما متناسب با جو دادگاه نبوده
ثانیا اعتراض نمایید و بر حق حبس خود اشاره کنید امید است که مورد پذیرش دادکاه قرار گیرد