مشاوره حقوقی رایگان - بدهکار فراری

سلام
بنده از سال 98 از یکی 50 میلیون طلب دارم
و حدود 10 بار حکم جلبش را گرفتم و با مأمور سراغش رفتم و هر بار فرار کرد خانه همسایه وکیل گرفتم ولی متاستفانه او هم کاری پیش نبرد و اونم خونه شو عوض کرد امار گرفتم خونه مربوط به زنشه و اجاره نامه که برای خانه جدیدش رو هم نوشته املاکی محل بوده که وکیلم رفت سراغش تا ادرسش رو پیدا کنه ولی املاکی نداده ادرس رو .... آیا راهی هست بشه پیداش کرد؟ مثل ردیابی شماره موبایل و..

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید از طریق اجرای احکام تقاضای ممنوع الخدمات شدن کد ملی ایشان را بخواهید تا مسدود شود وایشان دیکر نمیتواند با کدملی خود خدمات اجتماعی انجام دهد ومجبور خواهد شد تا نسبت به تسویه دیون با شما برای رفع مسدودی کد ملی خود اقدام نماید