مشاوره حقوقی رایگان - تعدد دیات

با سلام و خسته نباشید، سوالم اینه که در اثر حادثه تصادف مادرم فوت شد و قاضی به اساس نامه پزشکی قانونی علاوه بر دیه کامل 50درصد بابت شکستکی استخوان ترقوه و 10درصد بابت شکستی ران رای صادر کرده، و بیمه اعتراض کرده به اینکه چون در دم فوت شده این موارد غیر مسری شامل نمیشه و دوم اینکه از شامل بشه چرا دیه کامل اون عضو نوشته از کجا معلوم درمان مطلوب نبوده و معیوب و اینکه اصلا تحت درمان نشده که بدون عیب باشه یا بدون عیب که اگه بدون عیب باشه دیه ای که تعلق میگیره میشه 4درصد، به نظر شما قاضی اعتراض بیمه رو قبول میکنه و نظرشو تغیر میده؟؟ الان من چه کاری میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید با وکیل مشورت کنید و لایحه دفاعیه تدوین کنید یا وکیل بگیرید

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

ممکن است دادگاه تجدیدنظر رأی دیگری بدهد.