مشاوره حقوقی رایگان - شکایت واهی همسایه

با سلام.
چندی پیش با همسایه خود بحثی در گرفت که منجر به شکایت وی از بنده شد مبنی بر این که از کف ساختمان وی آب بالا زده و این آب معلول از شکستن لوله آب منزل بنده می باشد. لذا از آنجایی که اصلاً آبی در کف ساختمان وی مشاهده نمیگردد و ثانیاً بنده هیچ لوله ی آبی در مجاورت دیوار همسایه ندارم و شنیده ام که برای اذیت کردن بنده این شکایت را از من نموده است. علی ایحال چگونه میتوان از این آزار و اذیت وی شکایت کنم؟ آیا در همان شعبه رسیدگی میتوان طرح دعوی کنم؟ لطفاً بنده را راهنمایی بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت وی واهی باشد می توانید شما نیز علیه وی طرح دعوا کنید