مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه توسط موجر

سلام و خسته نباشید. تقریبا دو ماه پیش صاحب خانه آمد و گفت وقت شما تموم هست و خودم خونه رو میخواهم. ما هم فوری گشتیم یک خونه پیدا کردیم و بیعانه دادیم. البته 10 میلیون که ما باید 50 میلیون از این صاحب خانه میگرفتیم الان نزدیک 45 روز هست که وقت ما تموم شده ولی صاحب خونه پول رهن ما رو نمیدهد و از اون طرف هم اون یکی صاحب خونه خونه رو تحویل نمیدهد و میگوید پول رو کامل بدهید و بعد کلید رو بدهم.
از طرفی خانم من پا به ماه هست و از طرف دیگر داریم به هر دو طرف اجاره میدهیم.
صاحب خونه هم هی امروز و فردا میکند و نمیدونم چی کار کنم و به خدا خسته شدم.
نصف لوازم رو بردیم خونه جدید و نصف دیگر این جا هست که اون هم دید پول رو کامل ندادیم، کلید رو از ما پس گرفت ولی الان 40 روز هست به اون خونه هم اجاره میدهیم و البته اسکونت پول رو هم خواسته است.
الان میخواهم بدونم با این شرایط خانم من و گرفتاری که پیش اومده من چطوری میتونم پول رهن رو بگیرم و به او بدهم؟ الان یک روز هم برای من مهم هست.
البته اون 10 میلیونی هم که به اون خونه بیعانه دادیم از کسی قرض گرفتیم و اون هم پولش رو میخواهد.
به خدا کم مونده سکته کنم یا خودم رو بکشم. خانومم هم که 15 روز بیشتر به زایمانش نمونده است.
ترا خدا راهنمایی کنید که چطوری زودتر به پولم برسم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید ولی بهتر است حضوری پیگیری کنید به جهت اینکه تا دادگاه را بده چند ماه زمان میبره