مشاوره حقوقی رایگان - مهر و موم ملک و سرقفلی

سلام وقتتون بخیر یه سوال دارم از خدمتتون
بنده صاحب سرقفلی ملک ورثه ای پدرم هستم که شش دانگ صلح سرقفلی به نام اینجانب هست خودم هم جز 8 نفر ورثه هستم. ملک شامل دو واحد مسکونی و زیر زمین و مغازه میباشد. مغازه در تصرف بنده هست و اجاره نامه با بنده تنظیم نشده. وراث دادخواست مهر و موم ملک رو دادن میخواستم بدونم مغازه هم مهر و موم میشه یا نه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

ابراهیم قربی

ابراهیم قربی :

سلام در خواست مهر وموم برای تعیین وراث ومقدار ماترک هستش و میتونن