مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی معیوب به اسم سالم

سلام وخسته نباشید من یه پراید90 از برنامه آگهی ... تو تهران پیدا کردم و با طرف تماس گرفتم راجع به ماشین و ایشون گفت که ماشین همه چیش سالمه و بعد کلی قسم و دروغ من باور کردم با بابام رفتیم اسلامشهر ماشینو ببینیم ظاهرش همونجوری که میگفت بود و چندلکه رنگ داشت اما تمام چیزای جزئی اعم از دزدگیر و غیره رو نداشت حالا به کنار بابام گفت یه دور سوار شیم ماشینو ببینیم نذاشت و بعد کلی قسم ما گفتیم حتما ماشین سالمه و پیش کارشناس نبردیم و رفتیم محضر همون نزدیکیا و کل مبلغو پرداخت کردم و وکالت گرفتم برای سند و تعویض پلاک بعد یه قولنامه چاپ شده داشت و جاهای لازمشو پر کرد منم از ذوقم نخونده امضا کردم و بابامم به عنوان شاهد امضا کرد ولی بعدا متوجه شدم که تو قولنامه نوشته خریدار از شاسی جوش بودن ماشین خبر دارد و ماشین بصورت تصادفی اهن پاره رنگدار معامله شده در صورتی که من روحمم خبر نداشت و ماشینو خریدیم آوردیم زنجان بردیم پیش مکانیک گیربکسش تعمیر میخاست و مصرفش بالا بود و یه سری ایراد دیگه و بردیم پیش صافکار گفت شاسی جلوش کلا جوشه و یه سری ایرادای دیگه هم داره یعنی یه ماشینی که سرتاپاش ایراده رو به اسم سالم به من فروخته من اگه بخام شکایت کنم آیا میتونم ماشینو برگردونم و هزینه های اضافی هم که کردم روازش پس بگیرم با اینکه هم سند زدم هم تعویض پلاک هم گیربکسشو درست کردم؟! ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

باتوجه به درج معایب خودرو در قولنامه و عدم توجه شما در نتیجه اثبات بی اطلاعی از معیوب بودن خودرو بسیار سخت است