مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تعهد محضری

با سلام اینجانب جهت استخدام در آموزش پرورش تعهد محضری مبنی بر (در صورت عدم فراهم نمودن موجبات ايفاي تعهد، كلف خواهم بود به ازاي هر سال عدم ايفاي تعهد، مبلغ بيست ميليون ريال وجه التزام به عنوان خسارت ناشي از عدم ايفاي تعهد، بعلاوه حداقل دو برابر هزينه دوره مهارت آموزي كه از طرف آموزش وپرورش تعيين مي شود را پرداخت نمايم. تشخيص وزارت آموزش و پرورش در عدم تحقق شرايط اين سند و عدم انجام خدمت مورد تعهد و محاسبه هزينه هاي متعلقه غير قابل اعتراض بوده و متعهدله حق صدور اجرائيه عليه اينجانب را دارد) داده ام حال در صورت استعفا چه راهی جهت ابطال تعهد وجود دارد؟ آیا اخذ این تعهد از جانب آموزش پرورش قانونی بوده و در صورت طرح شکایت در دیوان عدالت اداری شرایط به چه صورت خواهد بود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با پذیرش استعفا شما تعهدنامه کان لن یکن شده ودرصورتیکه قصد ابطال انرا دارید باید از طریق مراجع حقوقی اقدام کنید وارتباطی به دیوان عدالت اداری ندارد