مشاوره حقوقی رایگان - همسایه آزاری

سلام، وقت بخیر. ما ساکن طبقه سوم آپارتمان هستیم که بام سقف ما هست. در لبه پشت بام چند عدد گلدان گذاشته ایم که گاهی که خاک گلدان مناسب نیست رد باریکی از آب به پشت بام آپارتمان کناری که آن نیز سه طبقه است جاری میشود. پسر همسایه ساکن طبقه اول آپارتمان کناری جوان حدودا بیست ساله ای این را بهانه کرده و میگوید آب گلدان ها به پشت بام صدمه میزند و اگر گلدان ها را برندارید من صدمه خواهم زد. در حالی که گلدان ها در لبه پشت بام ما هست. ما شاهد نبودیم ولی از آن لحظه تاکنون یک روز رفتیم یگی از گلدان ها از لبه پشت بام افتاده بود که فقط باید هل داده میشد تا بیفتد چون گلدان سفالی سنگینی بود و تسمه کولر پاره شد و امروز هم شلنگ آب دادن گلدان ها که متر بریده شده بود و تاکنون چند بار در پشت بام دیده شد که با دیدن ما بلافاصله به پشت بام خودشان دوید. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید چه اقدامی انجام دهیم. آیا شکایت ما با وجود عدم شاهد بودن وقایع قابل اثبات است و در کل حکم آن عمل چیست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا باید توجه میکردید و حتی یک لیوان اب هم نباید به ملک همسایه رسوخ کند ثانبا قراردادن گلدان ها در لبه پست بام بسیار کار نسنجیده و پر تهدید و اسیب است و چنانچه حتی باد انرا بیاندازد و به کسی و یا چیزی لطمه وارد شود چه جانی و چه مالی شما مسول خواهید بود وبا توجه به تذکرات داده سده به شما بسیار پر تهدید خواهد بود