مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سند عرصه و اعیان در حالی که عرصه نسق دارد

خانه ای در یکی از شهرستانهای گیلان مدت پنج سال است خریداری کردم در مبایعه نامه بخشی از ثمن معامله را ملزم به گرفتن پایانکار کرده بودیم بعد از 6 ماه که به یکسال اندی بعد از کش مکش های بسیار، عقب کشیدن دیوار و بستن پنجره برای جبران خلاف فروشنده در نهایت پایان کار گرفتیم از فروشنده و بقیه ثمن را دادیم و در دفترخانه رسمی وکالت تام تنظیم کردیم بعد از آن سریع اقدام به تشکیل پرونده برای سند در دهیاری کردم ، اکنون نزدیک 3 سال شده و هر چه پیگیری کردم در نهایت دهیاری یکسال پیش گفت پرونده توسط یکی از اعضای شورای ده پیگیری میشود، بهر حال تصمیم گرفتم خودم اقدام کنم ولی تازه متوجه شدم زمین اصل نسقی است با کش مکش بسیار نسق را گرفتم البته کپی از نسخه قدیم که به سختی خوانده می شود ولی اسم فروشنده اول در آن است مربوط به 1332 اصلاحات اراضی که در آن سنگ مشخص ولی پلاک های فرعی زیاد است که از پدرشان احتمالا به دو برادر جهت کشت واگذار گردیده، ملک خریداری شده مهندسی و جواز ساخت بنیاد مسکن طرح هادی و استعلام منابع طبیعی که ممانعت ساخت ندارد و در انتها پایانکار را دارد و مختصات اولیه و نقشه اتوکد و UTM غیره را همه جمع کرده ام، کنتور برق و گاز و پلاک، کد پستی ثبتی دهیاری را هم دارم .
ولی سوال این است (آیا باید گزینه شش دانگ را هم برای عرصه و هم برای اعیان انتخاب کنم در فرم مربوطه؟ ) و (آیا با توجه به نسق عرصه را باید مشاع بزنم چون در مبایع نامه ها همگی از اول همان 200 متر زمین تا حالا که بنا هم دارد می باشد ؟ ) و (در مورد وکیل چون من وکالت تام دارم جای وکیل را هم باید پر کنم )
ببخشید اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم.

پاسخ ها :

سند عرصه و اعیان سند ملک ملک