مشاوره حقوقی رایگان - افترای عملی و اعاده حیثیت

عرض سلام و ادب در 30 دی 1399 شریک بنده با همکاری و مشارکت با کارمند دفترمان در جیب بنده 7 گرم مواد مخدر از نوع شیشه قرار دادند بنده دستگیر شدم شریک بنده در 1 بهمن در بازپرسی اعتراف کردند که من شیشه خریدم و با همکاری کارمند در جیب ایشان قرار دادیم و برای بنده قرار منع تعقیب صادر شد الان من میتونم اعاده حیثیت کنم؟
مجازات اعاده حیثیت چیست؟
آیا دیه دارد؟
و اینکه آیا به رضایت بنده نیاز دارند؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه اثبات شود که مواد مخدر را به قصد متهم کردن شما در جیب یا خودرو یا منزل شما جاسازی کرده است ،مستندا به ماده 26 قانون مبارزه با مواد مخدر به حداکثر مجازات آن جرم محکوم خواهد شد .
موفق باشید