مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند خودرو توسط مالک

با سلام و خسته نباشید. من از یک نفر که فامیل دور ما هست و در یک نمایشگاه کار میکرد رفتم یک خودرو قسطی خریدم و چند عدد چک دادم و قولنامه و سند به من نداد.
فقط به من یک بیمه نامه داد و یک معاینه فنی الان به نمایشگاهی میگویم بیا سند بزن نمی آید و میگوید باید اون فامیل شما پولی که به من بدهی دارد را بدهد و بعد من سند بزنم. من فیلم از او دارم که میگوید من از کسی دیگر پول میخواهم و با شما مشکل ندارم. الان باید چی کار کنم؟ میخواهند از من پول زوری بگیرند. تو رو خدا یک راه کار به من نشان بدهید.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست اثبات بیع و الزام به تنظیم سند بدهید