مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تصادف خودرو

سلام. یک خودرو به من زد که زمانی که به بیمارستان بردنم کروکی به وسیله صاحب خودرو عوض می‌شود و کروکی به نفع او میشود و برادر من هم فکر میکند من مقصر بودم و رضایت میده. حالا از او شاکی شدم و میگوید بیا رضایت بده میخواهم تعویض پلاک انجام بدهم. الان اگر رضایت ندهم آیا میتواند ماشین رو سند بزند و تعویض پلاک انجام بدهد؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر خودرو شکایت داشته باشد تا تعیین تکلیف خدمات به خودرو داده نخواهد شد