مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تصادف خودرو

با سلام.
در تاریخ 28 بهمن 1399 از شمال بلوار تعاون به سمت جنوب از یک دور برگردان گردش کردم به سمت شمال بلوار تعاون در حدود 30 متر که از دور برگردان گذشتم با فردی که از سمت غرب بلوار به سمت شرق بلوار در حرکت بود درست زمانی که خودروی من به نزدیکی ایشان رسید ایشان در حدود 30 سانت فاصله در وسط بلوار توقف کرد و یک نگاه شک آوری به من و خودر‌وی من انداخت من آهسته از کنار او رد شدم و 40 متر جلوتر به خیابان فرساد شرقی محل سکونت اینجانب گردش کردم. درست زمانی که درب پارکینگ محل مسکونی خودم را باز کردم ناگهانی یک خودروی پراید مقابل پل ورودی پارکینگ توقف کرد و به من گفت شما به این آقا ( اشاره به شخصی که کنارش نشسته بود نمود) که زدید و فرار کردید. من هاج و واج ماندم چه تصادفی چه زدنی به راننده پراید گفتم شما اشتباه میکنید من به کسی نزدم. راننده پراید گفت راه بسته شده برو کنار بایست تا راه باز شود من گفتم شما از جلوی پل برید تا من بروم داخل منزل و به محض شنیدن این جمله راه افتاد و رفت. حال نمیدانم. رفتند شکایت کنند چون فکر میکنم از جمله آدم های تلکه کن بودند. چون وضعیت ماشین را برانداز کرد و پس از دور شدن خودرو با آن پراید پشت من آمدند در ضمن خودروی من ( رنو استپ وی سال 99 است نو و تازه ) به هر طریقی اگر شکایتی در میان باشه من به چه طریق متوجه خواهم شد و چه کارهایی باید انجام دهم؟
از لطفی که میفرمایید قبلا سپاسگزار هستم.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

از طریق شماره پلاک مالک شناسایی و اخطار ارسال می شود . اگر ثنا دارید ابلاغ در ثنا ودر غیر اینصورت به نشانی اعلامی توسط شاکی یا ادرس مندرج در راهنمایی و رانندگی خواهد امد.

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر در سامانه ابلاغات الکترونیکی(ثنا) ثبت نام کرده اید ،ابلاغیه به سامانه شما ارسال خواهد شد و اگر در سامانه ثبت نام نکرده باشید ،ابلاغیه به صورت دستی صادر و به آدرس شما ارسال خواهد شد..
موفق باشید