مشاوره حقوقی رایگان - اجور معوقه و حکم تخلیه

با سلام من مالک یک واحد آپارتمان هستم که در تاریخ 1398/8/5به مدت یکسال و طی یک قولنامه دست نوشت که به امضای 2 شاهد در آمد ملکم رو به شخصی اجاره دادم 1 ماه مانده به پایان قرارداد به علت بدقولی ایشون در پرداخت اجاره و به تعویق انداختن پرداخت از ایشون خواستم ملک رو سر موعد تخلیه کنند که ایشون بسیار اصرار کردند که تا اول سال 1400در ملک زندگی کنند و ما با هم به طور شفاهی طبق قانون ایام کرونا 25 درصد اجاره بها و مبلغ ودیعه رو افزایش دادیم و ایشون هم موافقت کردند و دیگه قولنامه ای بین ما نوشته نشد (کما اینکه طبق قانون ستاد مقابله با کرونا قرارداد ها به طور خودکار قرار بود تمدید شوند و نیازی به مراجعه به بنگاه نبود) ایشون مبلغ ودیعه رهن رو به حساب من واریز کردند و ماه اول اجاره بها رو طبق توافقمون پرداخت کردند ولی از ماه دوم به بعد ایشون هیچ پولی به من پرداخت نکردند و هر وقت با ایشون تماس میگیرم شروع به فحاشی می‌کنند میخوام بدونم که چگونه میتونم حکم تخلیه براشون بگیرم و اینکه اجور معوقه و خسارات طبق آنچه در قولنامه اولی نوشته شده محاسبه می شود یا طبق قانون 25 درصد افزایش اجاره بها چون این مبلغ افزایش طبق قانونی هست که در ایام کرونا به تصویب رسیده. با تشکر فراوان از شما کارشناسان محترم

پاسخ ها :

حکم تخلیه مستاجر به دلیل عدم پرداخت اجاره تخلیه مستاجر عدم پرداخت اجاره موجر مستاجر اجاره