مشاوره حقوقی رایگان - آیا نفقه 10 سال گذشته تعلق میگیرد؟

با سلام، زنی 53 ساله هستم 37سال زندگی مشترک داشتم، شوهرم بددهن و بد دل و دست بزن داشت و اعتیاد شدید به تریاک داشت، خونه ی خیلی حقیرانه و آلونک پر از آشغال برامون فراهم کرد که از اول ازدواج فقط یک اتاق بود دستشویی و حمام در وضعیت بد ، کمر و زانوم رو در اثر کار زیاد و کتک های شدید با چوب، علیل شدن و مجبور شدم عمل کنم مدارک پزشکی عملم هم هست. از 37 سال پیش یک ریال دستم نداد همیشه حتی برای پول نان التماس میکردم. ولی برای اجرای نفقه عریضه نویس گفت نمیشه از 37 سال پیش درخواست نفقه معوقه داد، نفقه معوقه رو از سال 1390 تنظیم کردیم، ایا به من تعلق میگیره؟ از اونجا که ازدواج فامیلی هست و هیچکس از اشناها رو زدم نمیان شهادت بدن، ایا شهادت فرزندانم کافیه؟ 3تا پسر 2تا دختر دارم همه بالای 20سال. ممنونم از پاسخگویی تون

پاسخ ها :

نیما کبیری

نیما کبیری :

نفقه از هر زمانی که پرداخت نشده باشه به شما تعلق میگیره و شهادت فرزندان شما معمولا منعی نداره