مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام یکی از دوستان من مبلغ ... تو یه شرکت سرمایه گذاری کرده بعد شش ماه مبلغ و سودش چند برابر شده و یهو شرکت برشکست شده الان ارزش سهامش شده ... از من خواست تا براش تحقیق کنم ببینم میشه کاری کرد یا نه.
الان می‌تونه از شرکت شکایت کنه یا طبق همون قوانین یا سیاست های اون شرکت ضرر قانونیه و مدیر های شرکت هیچ مسئولیتی در قبال ضرر ندارند ؟
یا میشه با شکایت پول رو برگردوند؟

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

باسلام اگرشرکت حکم ورشکستگی داشته باشد اصل سرمایه قابل مطالبه است