مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع و تغییر کاربری

سلام. اینجانب و 3برادر و یک خواهرم و مرحومه مادرمان که سال گذشته فوت کردند. وراث بعد از فوت پدر در سال 92 انحصار وراثت برای خانه پدری و اسناد تک برگ جداگانه هرکدام ما دریافت کردیم. اما تاکنون خانه بین وراث تقسیم نشده. یکی از برادران با همراهی دو برادر دیگر با مراجعه به شهرداری اظهار میدارند که شهرداری با تغییر کاربری ملک به تجاری موافق است. و لذا در صورت ثبت رسمی اسناد و پرداخت مبالغ عوارض مربوطه میتوانیم تغییر کاربری را انجام دهیم. سوال اینجانب اینست که اگر یکی از ما وراث نتوانیم یا نخواهیم اینکار انجام شود. آیا شهرداری میتواند نسبت به اسناد مشاع دیگر جداگانه کاربری را تغییر دهد؟

پاسخ ها :

عباس ابری اوغانی

جناب آقای عباس ابری اوغانی :

خیر هرگونه تغییر می بایست با رضایت و درخواست کلیه مالکین مشاعی صورت گیرد