مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی

با سلام و احترام
ضمن عرض تبریک ولادت حضرت معصومه (س) بزرگواری بفرمائید بنده را در خصوص موارد زیر راهنمایی کنید:
1- پدر بنده بازنشسته دولت می باشند و خارج از ایران زندگی می کنند. (حدود 25 سال است که بازنشسته هستند)
2 بنده دختر کوچک ایشان هستم که مجرد هستم و در ایران مشغول به کار هستم و بیمه تامین اجتماعی دارم و به عنوان وکیل ایشان حقوق بازنشستگی ایشان را هر ساله با تمدید وکالتنامه دریافت می کنم
3- خواهر بزرگترم در خارج از ایران زندگی می کند و از همسرش جدا شده و طلاق نامه دارد و در شناسنامه ایشان نیز طلاق ثبت شده است.
4- پدر و مادر بنده سالهاست از هم جدا شدند.
با آرزوی اینکه پیمانه عمر همه پدر و مادرها هرگز پر نشود ولی از آنجا که در قبال تقدیر روزگار کاری نمی توان کرد بعد از 120 سالگی فوت پدر، حقوق بازنشستگی ایشان چه می شود؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
مستمری ایشون باید تا زمان ازدواج به شما تعلق بگیره