مشاوره حقوقی رایگان - درصد دیه کامل

سلام. میخواستم بدونم درصد دیه حارصه های های زیر چقدر میشود؟ لطفا درصد بگویید. چون هر حارصه با هم متفاوت هست.
1- سرخ شدگی خلف سر (دو فقره) که ارش آن در مجموع یک و نیم (1.5) دینار می باشد
2- جراحت حارصه ساق پای راست (دو فقره)
3- سائیدگی وسیع ساق چپ حارصه
4- جراحت حارصه ساق چپ (دو فقره)
5- جراحت حارصه پای راست (دو فقره)
6- جراحت حارصه مچ پای چپ (سه فقره)
7- جراحت حارصه زانوی راست
8- جراحت حارصه زانوی چپ (دوفقره)
9-جراحت حارصه روی پای چپ (پنج فقره)
10- جراحت حارصه انگشت اول و دوم و سوم پای چپ (هر کدام یک فقره)
11- جراحت حارصه آرنج و بازوی چپ (هر کدام یک فقره)
12- جراحت حارصه خلف تنه (شش فقره) که در مجموع ارش سه درصد (3٪) دیه کامل می باشد
13- جراحت حارصه شانه راست (دو فقره) که ارش آن در مجموع یک درصد (1٪) دیه کامل می باشد
14- جراحت حارصه بازوی راست
15- شکستگی کامل ناخن انگشت دوم و سوم پای چپ که مجدد سالم نروییده است و عوارض فوق میتواند طی اصابت جسم سخت باشد مراجعه بعدی ندارد.
ممنون.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به قسمت محاسبات حقوقی سایت مراجعه نمایید.